Senior.dk

Dating er noget, som har vundet større og større indpas blandt den danske befolkning. Den teknologiske udvikling har gjort det således, at man nemmere og nemmere kan møde personer på tværs af bygrænserne. I begyndelsen var dette dating fænomen noget, som primært var forbeholdt den yngre generation, men eftersom teknologien stadig vinder indpas blandt den ældre generation, så er det faktisk også sådan, at flere og flere datinguniverser henvender sig til den ældre generation. En af dem er Senior.dk som proklamerer at de er et mødested for- og datingside for mennesker i alderen 50+. Vi vil gerne give dig en mulighed for, at kende en smule mere til denne side, såfremt du sidder og overvejer, hvorvidt du skal derind og prøve lykken i forhold til at finde kærligheden gennem online dating.

Hvad er senior.dk for en side?

Senior.dk er en professionel opbygget hjemmeside, som er blevet kendt blandt mange danskere både i segmentet men også uden for det. Sidens opbygning er behagelig for øjet, og den er responsiv opbygget. Det betyder at denne side er pæn og nem at gå til uagtet, hvilken enhed du måtte besøge siden fra. Forsiden er ikke prydet af en masse støj og de første to funktioner man møder er en login og derefter en opret profil funktion. Derefter kommer der en lille teaser, som indikerer, hvor de er kendt fra – her ses blandt andet DR, Jyllands posten og andre finde medier. Til sidst på siden kan du finde et lille skriv om, hvad senior.dk egentlig er for en side.

Førstehåndsindtrykket af siden er, at denne side er professionelt lavet, med brugervenlighed i tankerne. Den er nem at bruge, selv hvis ikke man har de store IT færdigheder.

Oprettelsesfasen på senior.dk

En af de vigtige ting, når det kommer til generel online dating, men i særdeleshed til senior dating er, at det skal være nemt at oprette en profil. Det er ikke alle der er lige ferme, når det kommer til teknologi. Begyndelsen er relativ simpel – du vælger dit køn, angiver hvad du er interesseret i at finde derinde og så oplyser du dit postnummer. Når du har gjort dette, så kommer du derefter videre ind på en side, hvor du skal angive nogle oplysninger i forhold til den konto du er ved at oprette. Du begynder med at oplyse, hvad du tænker dit brugernavn skal være – derefter skal du vælge et kodeord. Dette skal min. være 6 tegn. Herefter så skal der angives email, fødselsdato og så har du slutteligt muligheden for, at skrive en lille snas om dig selv. Så er du faktisk i gang med en gratis profil. Herefter skal du så til at sælge dig selv. Det gør du igennem din profil tekst, dine billeder og andet.

Kundeservice på senior.dk

Senior.dk viser faktisk hvorfor det er, at de virkelig er gode til det de gør. De har nemlig en telefonisk kundeservice, som kan være dig behjælpelig, såfremt du skal løbe ind i nogle problemer. Det er nemlig sådan, at man kan ringe til dem mellem 11 og 14 mandag til torsdag og fra 9-11 om fredagen. Her vil de stå klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål der måtte være. Skulle du have noget, som du bare gerne ville spørge om med det samme, så har du muligheden for, at kunne sende dem en mail. De bestræber sig på at svare hurtigst muligt.

Den samlede vurdering af senior.dk

Når alt kommer til alt, så skal vi ligesom give en vurdering af denne side. Vores vurdering er faktisk god, da denne side er ligelig fordelt mellem kønnene. Derudover kender de deres segment, og har gjort hele oplevelsen brugervenlig. Den er bestemt et kig værd.