Russiske piger – De 3 bedste dating sider at møde Russiske kvinder

Dating med russiske piger

Især her de seneste år, er det blevet utrolig populært at give sig i kast med russisk dating. Det er med god grund. Russiske kvinder er kendt for at være utroligt smukke, og nettet flyder over med billeder af russiske modeller, sociale medier med russiske influencere, og meget mere. Hvis du har lyst til at udvide din horisont og lære en ny kultur at kende, så er det helt klart være at tjekke det ud.

Russiske piger er populære i hele verden, så du kan nemt finde en masse datingsider der er særligt beregnede til russisk dating. Det er dog vigtigt at du ikke bare klikker ind på alle typer links, eller lader dig lokke af enhver flot profil eller ny besked. Mange scam-sider har forstået, at russiske kvinder er særligt populære, og det udnytter de ved at oprette falske sider, som blot skal lure penge og oplysninger ud af dig. Du risikerer derfor, at du sidder og skriver sammen med en falsk profil. Derudover er der dog også visse reelle russiske kvinder, som egentlig ikke leder efter et fast parforhold eller lignende, men i stedet bare ønsker at lokke penge og gaver ud af godtroende, forelskede mænd. Så derfor – giv dig endelig i kast med russisk dating. Men vær også vågen og på vagt!

Online dating er selvfølgelig super populært, men du kan også vælge at gå den mere traditionelle vej, og i stedet finde piger ude i dit lokalområde. Der er masser af russiske fællesskaber rundt omkring i Danmark, hvor du kan møde herboende russere, der leder efter en partner. Du kan nemt bruge danske datingsider og dating apps, for de er typisk helt reelle og bruger ikke falske profiler. Hvis du holder dig til de kendte, danske sider, er du derfor i gode hænder, og kan trygt målrette din søgning på russiske kvinder i Danmark.

Derfor er russiske kvinder værd at date

Der er dog mange mænd der vil mene, at disse risici er det hele værd, for når først man finder sig en sød russisk pige, så er man fortryllet næsten med det samme. Nummer ét årsag, for mange mænd i hvert fald, til at de vil date russiske kvinder, er naturligvis fordi de er utroligt smukke. Rusland er et enormt land med en masse blandede nationaliteter, hvilket tydeligvis har givet pote i forhold til kvindernes gener. Det vrimler med berømte russiske kvinder, som er beundret i hele verden.

Men skønhed er som bekendt ikke alt. Russiske kvinder har også mange andre kvaliteter.

Først og fremmest, så har de typisk stærke holdninger i forhold til, hvad der foregår ude i verdenssamfundet. Du kan derfor regne med livlige diskussioner, både alene sammen med hende, men også blandt hendes familie og venner. Det er dog ikke noget du som sådan vil komme til at bemærke under de første par møder – her skal I først lige lære hinanden at kende og finde ud af om der er kemi. Så kan det være at hun på et tidspunkt føler sig tilpas nok til at dele disse holdninger med dig.

Derudover, hvilket er fælles for rigtig mange østeuropæiske lande, så er mange russiske kvinder også store familiemennesker. Hvis det også er en prioritet for dig, så er der allerede langt større chancer for, at du finder et godt match. Mange russiske kvinder kommer fra store familier, mange bor flere generationer under samme tag, og generelt er man tæt knyttede og vant til at hjælpe hinanden. Derfor er det selvfølgelig også vigtigt for hende at stifte familie og skabe sit eget hjem, hvor familielivet bliver prioriteret. Derudover går de fleste russere også op i, at deres børn bliver opdraget ordentligt og er respektfulde overfor voksne. Mange russiske kvinder har stærke kvindelige rollemodeller i form af mødre og bedstemødre, som har styret husholdningen med fast hånd og sørget for at tingene kørte i hjemmet. Det er der mange der tager med sig. Du vil højst sandsynligt opleve, at den russiske dame holder hjemmet snorlige, går op i rengøring, og ikke mindst at samle familien om bordet hver aften til gode middagsmåltider. Til gengæld forventer hun også, at du som mand hjælper til og gør din del til, at jeres samliv bliver behageligt og familien er velfungerende. Mange anser stadig manden for at skulle være den primære forsøger, og russerne er typisk lidt mere traditionelle i forhold til dating og parforhold.

Du kunne også

 

Derfor er det godt at skrive på nettet, før du går på russisk dating

Først og fremmest, så kan det hurtigt blive en akavet og langtrukken date, hvis I dårligt har talt sammen inden I går på date. Det er vigtigt at danne sig et indtryk af personen først og skrive lidt sammen, for så kan I finde ud af om I har kemi over skrift og du ved også hvilke ting der interesserer din russiske date, og hvorvidt I måske har nogen fælles interesser. Det giver dig uden tvivl lidt af et forspring når I skal mødes i virkeligheden, for så har du et par ideer til, hvad I kan snakke om. Generelt er det en god idé at forberede nogle samtaleemner inden da, så I ikke løber tør og du kan føle dig mere tilpas med at skulle føre en samtale.

Derudover skal man også huske på, at mange russiske piger (også i Danmark) typisk er generte de første par gange i mødes. Det er der uden tvivl mange der synes er ret sødt og indtagende, men derfor er det netop ekstra vigtigt, at du viser, at du kan styre slagets gang. Hvis du viser dig fra din bedst side, har planlagt en god date, og kan føre en god samtale, så vil hun hurtigere slappe af og føle sig godt tilpas i dit selskab. Det er utroligt vigtigt. Du skal i øvrigt også huske at tage dit pæneste tøj på, frisere håret og trimme skægget – alt der kræves for, at du tager dig ud fra din bedste side. Russiske kvinder er kendt for at gå op i udseendet og bruger selv lang tid på at sørge for at de ser godt ud – de sætter på at manden også laver en lille indsats!